Zoekt u een taxibedrijf in Utrecht?

Amsterdam Taxibus is een professioneel en betrouwbaar taxibedrijf in Utrecht. Bij ons kunt u rekenen op een uitstekende service tegen een aangenaam tarief. Wij brengen u snel en veilig naar iedere gewenste bestemming. Uiteraard kunnen we u ook naar iedere luchthaven vervoeren, in Nederland of in Europa. Wij zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag, bereikbaar en inzetbaar.

Taxi nodig in Utrecht?

Reserveer uw taxi dan bij ons en u kunt ervan op aan dat onze taxibus op de afgesproken tijd op het afgesproken adres in Utrecht voor u klaar staat. Wij zijn stipt en betrouwbaar in onze afspraken. Onze goed opgeleide chauffeurs zullen u gastvrij ontvangen en uw rit zo aangenaam mogelijk proberen te maken. Onze taxibussen zijn niet alleen goed onderhouden, maar zeker ook van alle gemakken voorzien. U wordt uiterst comfortabel naar uw bestemming vervoerd.

Boek uw taxi

Bel onze taxicentrale op +31616491588 of reserveer uw taxi online via ons reserveringsformulier. Voor al uw vragen kunt u ons natuurlijk ook bellen of uw vraag stellen via ons contactformulier.

Scroll naar boven